Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.03.2021

На Запоріжжі судитимуть мешканку м. Маріуполя, яка через митний контроль намагалась ввезти на територію України прекурсор в особливо великому розмірі

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно мешканки м. Маріуполя за фактом замаху на контрабанду прекурсорів в особливо великих розмірах (ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 305 КК України).
 
Як встановлено слідством, зазначена особа 19.10.2020, по прибутті з Республіки Єгипет, через митний пост «Запоріжжя - аеропорт» намагалась ввезти на територію України прекурсор - «псевдоефедрин» в особливо великих розмірах, однак її злочинні дії були попереджені працівниками правоохоронних органів.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим відділом Управління Служби безпеки України в Запорізькій області.
 
За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1262