Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2020

Правоохоронними органами виявлено труп жертви вбивства у м. Бердянськ

Бердянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному проваджені відносно 61-річного мешканця м. Бердянськ, який застрелив свого знайомого та викрав його автомобіль ( ч.1 ст.115, ч.1 ст.289 КК України).
 
За даними слідства, 09.09.2020 підозрюваний, перебуваючи з жертвою у салоні автомобіля, який належав останньому, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, застрелив потерпілого з пістолета, який заздалегідь взяв на місце скоєння злочину. Після цього підозрюваний заволодів транспортним засобом вбитого попередньо приховавши труп жертви.
 
12.09.2020 працівниками поліції виявлено та вилучено викрадений автомобіль у приміщенні гаражу, який належить злочинцю. У той же день останнього затримано та у подальшому повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Тривалий час підозрюваний не визнавав своєї вини, але, завдяки скоординованій діяльності процесуального керівника та Бердянського ВП ГУНП в області, на підставі зібраних безсумнівних доказів причетності та об'єктивно з'ясованих обставин, які підтверджені, підозрюваний зізнався у скоєному злочині та під час слідчого експерименту вказав місце, де він сховав труп потерпілого, який виявлено та оглянуто правоохоронцями.
 
Досудове розслідування триває.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1316