Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2020

Керівництвом обласної прокуратури під час наради розглянуто стан кримінальних проваджень за фактами невиплати заробітної плати у регіоні (ФОТО)

Сьогодні, 16.12.2020 керівництвом обласної прокуратури проведено нараду з керівниками місцевих прокуратур та профільних відділів обласної прокуратури, на якій розглянуто стан досудового розслідування та процесуального керівництва у кримінальних провадженнях органів Національної поліції в області за фактами невиплати заробітної плати.
 
Керівник обласної прокуратури Віктор Приходько зазначив, що станом на 1 листопада поточного року за даними обласного управління статистики заборгованість економічних активних підприємств регіону з виплати заробітної плати становила 71 млн. грн. (загальна – 131 млн.). Законну винагороду за працю не отримали понад 6 тис. працівників.
 
Також, у своєму виступі В.Приходько зауважив, що на правоохоронні органи покладається завдання реагувати на порушення права особи на оплату праці, щоб кожний винний посадовець поніс передбачену законом відповідальність.
 
За результатами проведеної наради визначено низку конкретних узгоджених заходів, виконання яких має підвищити ефективність роботи на даному напрямі.
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1198