Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2020

У наркодільця на Запоріжжі вилучили 2,5 кілограма наркотиків (ФОТО)

Запорізькою обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів (ч.3 ст. 307 КК України).
 
За даними слідства, 49-річний мешканець м. Оріхів організував кримінальний бізнес, з виготовлення та збуту наркотичних засобів та психотропних речовин наркозалежним особам.
 
Сьогодні, 20.11.2020, за процесуального керівництва прокуратури правоохоронними органами спільно зі слідчим управлінням поліції Запоріжжя та оперативниками ГУНП в області за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» проведено санкціонований обшук за місцем проживання фігуранта, у приватному будинку та у транспортному засобі.
 
У ході обшуку виявилено та вилучено близько 2,5 кілограм речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору (за попередніми даними «каннабіс»), а також грошові кошти у сумі 80 500 доларів США, 110 000 гривень та 40 Євро.
 
У рамках відкритого кримінального провадження призначені відповідні судові експертизи. Остаточна правова кваліфікаціядіям чоловіка буде надана під час досудового розслідування.
 
Тривають слідчі дії.
 
 
 
 
 
 

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1106