Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.11.2020

Взято під варту підозрюваних в умисному вбивстві у м. Бердянськ

Бердянською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п.12 ч. 2 ст.115 КК України).
 
Встановлено, що на початку жовтня 2020 перебуваючи в лісосмузі, розташованій в районі м. Бердянськ Запорізької області, 31-ріний та 32-річний мешканці Сумської області, за попередньою змовою між собою, на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин до раніше знайомого мешканця Бердянська, спричинили йому тяжкі тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння, які спричинили смерть потерпілого на місці скоєння злочину від механічної асфіксії внаслідок здавлення органів шиї тупими предметами.
 
З метою уникнення кримінальної відповідальності вищевказані особи переховувалися.
 
Співробітниками Бердянського ВП ГУНП в Запорізькій області із залученням спецпризначенців Управління “КОРД” ГУНП в Сумській області місце знаходження злочинців встановлено на території Сумської області.
 
Наразі вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства за попередньою змовою групою осіб (п.12 ч.2 ст.115 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.
 
Досудове розслідування триває.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1021