Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2020

Прокуратурою скеровано до суду обвинувальні акти відносно посадових осіб служби цивільного захисту за вчинення правопорушення, пов’язаного з корупцією

Кам’янсько-Дніпровським відділом Енегодарської місцевої скеровано до суду два обвинувальні акта у кримінальних провадженнях за ст. 366-1 ККУ відносно колишніх осіб начальницького складу служби цивільного захисту, за фактом умисного неподання декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченого Законом України «Про запобігання корупції».
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що зазначені особи умисно не подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, після звільнення.
 
За умисне неподання декларації передбачена кримінальна відповідальність у вигляді штрафу від 2500 до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадськими роботами на строк 150 до 240 годин, або позбавленням волі на строк до 2 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1111