Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2020

За процесуального керівництва прокуратури припинено діяльність незаконного виготовлення сурогатного алкоголю у місті Запоріжжя

За процесуального керівництва Запорізької обласної прокуратури органами фіскальної служби виявлено та зупинено діяльність незаконного місця масового виготовлення та збуту алкогольних напоїв на території м. Запоріжжя.
 
Так, 07.10.2020 у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення та збуту алкогольних напоїв, які становлять загрозу для життя та здоров’я людей, після документування вказаної злочинної діяльності, проведено обшуки за двома адресами в м. Запоріжжя.
 
За результатами обшуків вилучено обладнання для виготовлення спиртовмісних рідин, більше 1300 літрів спиртовмісних рідин у полімерній тарі, близько 2900 л браги, інгредієнти для виготовлення сурогатних алкогольних напоїв, документи та чернетки щодо обліку незаконної діяльності та інші докази незаконної діяльності.
 
Наразі вирішується питання щодо проведення відповідних судових експертиз та подальшого повідомлення про підозру за ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) особам причетним до вказаної незаконної діяльності.

Автор: Відділ інформаційної політики
кількість переглядів: 1062