Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2020

На Запоріжжі чотирьох осіб підозрюють у розповсюдженні порнографічних матеріалів через интернет-канали

Запорізькою обласною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом створення та розповсюдження матеріалів порнографічного характеру (ч.3 ст.301 КК України).
 
23 вересня цього року правоохоронцями викрито та припинено діяльність мережі порностудій у м.Запоріжжі. Організатором злочинного бізнесу виявився мешканець Київської області, 1980 року народження. Підприємливий молодик, за попередньою змовою з іншими особами, організував діяльність  вебкамбізнесу для любителів «полунички» на території обласного центру.
Під час санкціонованих обшуків, які проводилися за двома адресами, було вилучено комп’ютерну техніку, веб-камери, мобільні телефони, секс-атрибутику, готівкові кошти, банківські картки тощо. В одному з «офісів» правоохоронці виявили двох дівчат, які у якості веб-моделей безпосередньо займалися розповсюдженням продукції порнографічного характеру та жінку, яка опікувалась господарськими та фінансовими питаннями, адмініструванням діяльності студій, консультувала дівчат, слідкувала за справністю обладнання, тощо.
На цей час про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.3 ст.301 КК України повідомлено усім чотирьом фігурантам. Тривають першочергові слідчі дії, вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.
 
        

Автор: Пресслужба Запорізької обласної прокуратури
кількість переглядів: 1162