Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2020

За втручання органів прокуратури державі повернуто об’єкт нерухомості загальною площею близько 172 кв.м

Органами прокуратури області постійно приділяється увага захисту майнових інтересів Держави, у тому числі з питань додержання вимог законодавства при відчуженні та використанні державного майна.
 
Так, прокуратурою області встановлено факти відчуження у вересні 2014 року Міністерством аграрної політики та продовольства України фізичній особі ряду об’єктів нерухомості, які розташовані у м.Мелітополь поза межами приватизаційної процедури та без дозволу Фонду державного майна України. У подальшому вказані об’єкти нерухомості неодноразово відчужувались третім особам.
З метою захисту інтересів держави у цій сфері прокуратурою області пред’явлено позов до Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області про витребування із чужого незаконного володіння останнього набувача частини нерухомого майна загальною площею близько 172 кв.м.
Рішенням Мелітопольського міськрайонного суду Запорізької області позовні вимоги прокуратури області задоволені, витребувано із чужого незаконного володіння фізичної особи у власність Держави України в особі Міністерства аграрної політики та продовольства України зазначене нерухоме майно.
 
 
 

Автор: Пресслужба Запорізької обласної прокуратури
кількість переглядів: 912