Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.09.2020

Прокурори привітали вихованців Матвіївської спеціальної загальноосвітньої санаторної школи-інтернату з Днем знань

Сьогодні, перший дзвоник сповістив про початок нового навчального року і вкотре у Матвіївській спеціальній загальноосвітній санаторній школі-інтернаті  зібрались учні, педагоги, батьки, шефи, гості. Щороку працівники прокуратури Запорізької області розділяють радощі свята з вихованцями цього навчального закладу. Сьогодні вони завітали до підшефних з гарним настроєм та різноманітними смаколиками.

«1 вересня - це особливо урочистий та хвилюючий день. Саме сьогодні починається цікавий, але нелегкий шлях до нових знань, до самостійного життя. Особливо значимим він є для першокласників, які вперше переступають поріг школи та, звичайно, – випускників, яким незабаром доведеться іти у самостійне життя. Який би життєвий шлях ви не обрали, бажаю вам вирости здоровими, розумними, справжніми українцями, які щиро люблять свою землю," - зазначив під час урочистостей  голова профспілки прокуратури Запорізької області Сергій Спільник.
Довідково: Матвіївська спеціальна загальноосвітня санаторна школа-інтернат була відкрита 1961 року і з того часу з її стін вийшло близько 1100 випускників. Спочатку навчання та виховання було орієнтовано на дітей-сиріт. А в останні роки, враховуючи екологічну ситуацію в Україні, особливо в Запорізькій області, освітній заклад охопив навчанням дітей з хронічними неспецифічними захворюваннями органів дихання та наразі задовольняє потреби дітей у загальній середній освіті, соціальній допомозі.
 
 
 
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1225