Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2020

10 років позбавлення волі загрожує загрожує мешканцю Вільнянська за розбійний напад на дівчину

Токмацькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом розбійного нападу з погрозою застосування  насильства, яке є небезпечним для життя і здоров'я особи, яка зазнала напад, вчинений особою, яка раніше вчиняла розбій.
Так, 29.07.2020 року, в вечірній час доби, 28-річний мешканець міста Вільнянськ, який 24.07.2020 звільнився з місць позбавлення волі, знаходячись на пішохідній доріжці, котра розташована поряд з перехрестями вулиць Бочарова та Миру в м. Вільнянськ, Запорізької області, здійснив розбійний напад на неповнолітню та заволодів мобільним телефоном.
Наразі злочинцю повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КК України (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із застосуванням насильства,яке є небезпечним для життя і здоров'я особи, яка зазнала напад, вчинений особою, яка раніше вчиняла розбій).
Процесуальним прокурором погоджено клопотання про орання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та направлено до Вільнянського районного суду Запорізької області.
За результатами розгляду клопотання слідчим суддею обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За вказаний злочин передбачено покарання у виді позбавлення волі від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1089