Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2020

Винуватиці летальної ДТП повідомлено про підозру

 
Запорізькою місцевою прокуратурою №3, за наслідками проведення досудового розслідування кримінального провадження, що набуло суспільного резонансу,  повідомлено про підозру місцеву жительку, яка скоїла  ДТП на території Шевченківського району м. Запоріжжя, внаслідок чого смертельно травмувалася пасажирка та тяжко травмувався водій «Suzuki GSX600F».

Нагадаємо, що 27.06.2020 кермувальниця автомобіля «Honda Accord», поблизу НВК «Іскра», що по вул. Магістральній, буд. 84 в м. Запоріжжі, нехтуючи правилами дорожнього руху, допустила контакт передньою правою частиною керованого нею транспортного засобу із лівою бічної частиною мотоцикла, внаслідок чого смертельно травмувалася пасажирка та тяжко травмувався водій «Suzuki GSX600F».

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування кримінального провадження, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого за ч. 2 ст. 286 КК України.

Санкція статті за вказаний злочин передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.

Так, 05.08.2020 Запорізькою місцевою прокуратурою №3 скеровано до Ленінського районного суду м. Запоріжжя клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, у задоволенні якого відмолено, судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Сторона обвинувачення не погодилась із вказаним рішенням суду та скерувала апеляційну скаргу до Запорізького апеляційного суду.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1270