Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

Весельчанину, який пошматував ножем односельчанку, «світить» психіатрична лікарня

Веселівським відділом Мелітопольської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом замаху на вбивство місцевої мешканки з корисливих мотивів, за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 15, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України.


Слідством встановлено, що через побутовий конфлікт, весільчанин 1974 року народження, озброєний кухонним ножем, намагався вбити знайому жінку. 51-річна жителька с.Веселе з чисельними ножовими пораненнями грудної клітини та спини госпіталізована до реанімаційного відділення районної лікарні.


Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено. Процесуальним керівником до суду скеровано клопотання про застосування до обвинуваченого заходів медичного характеру оскільки під час досудового розслідування проведеною психолого-психіатричною експертизою встановлено, що особа за своїм психічним станом не може усвідомлювати свої дії, керувати ними, тому потребує примусових заходів медичного характеру у вигляді госпіталізації у психіатричну лікарню з суворим наглядом.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1183