Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2020

Результати роботи органів прокуратури Запорізької області за І півріччя 2020 року обговорили на оперативній нараді

Сьогодні, під головуванням прокурора області Володимира Калюги відбулась оперативна нарада органів прокуратури регіону «Про стан реалізації органами прокуратури області у І півріччі 2020 року повноважень на основних напрямах прокурорської діяльності, основні завдання на наступний період».
 
У заході взяли участь заступники прокурора області, керівники структурних підрозділів регіональної прокуратури, керівники та заступники керівників місцевих прокуратур.
 
Відкриваючи оперативну нараду, очільник прокуратури Запорізької області прокоментував діяльність відомства з початку 2020 року на всіх напрямах, а також довів до відома, що завдяки вжитим координаційним заходам стримано темп зростання злочинності по регіону. Так, окресливши основні напрацювання органів прокуратури області, Володимир Калюга зупинився на проблемних напрямах роботи та озвучив пріоритети, які визначені на наступне півріччя. Насамперед це корупційні злочини, злочини, вчинені у кредитно-фінансовій сфері, у сфері оборонно-промислового комплексу, вчинені організованими групами та злочинними організаціями, у сфері обігу наркотичних засобів, порушення прав людини співробітниками правоохоронних органів.
 
Перший заступник та заступники прокурора області у своїх промовах зупинилися на основних позитивних та проблемних питаннях прокурорсько-слідчої діяльності. Після оголошеної низки проблем зі звітами виступили деякі з присутніх керівників місцевих прокуратур Запорізької області.
 
Під час заходу відбувалось активне обговорення існуючої проблематики та окреслено пріоритетні завдання на проблемних ділянках роботи, а також визначено часові рамки для подолання існуючих недоліків.
 
 
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1396