Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2020

Щодо розгляду адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією

      Запорізькою місцевою прокуратурою №3 виявлено факт адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, скоєного колишнім головним бухгалтером в Запорізькій районній державній лікарні ветеринарної медицини, який в силу підпункту «а» п. 2 ч. 1 ст. 3 Закону України «Про запобігання корупції» є суб’єктом декларування.
     Встановлено, що вищезазначена особа достовірно знаючи про необхідність подання декларації особи, яка припиняє діяльність пов’язану з виконанням функцій держави, без поважних причин не подала її у встановлений Законом строк, чим порушила вимоги абз. 1 ч. 2 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» та вчинила адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією, відповідальність за яке передбачено ч.1 ст. 172-6 КУпАП.
     За результатами розгляду зазначеного протоколу Ленінським районним судом міста Запоріжжя вищевказану особу визнано винною у вчиненні правопорушення, пов’язаного з корупцією, передбаченого ч. 1 ст. 172-6 КУпАП, та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1274