Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2020

Пологівчанина судитимуть за махінації з земельною ділянкою

Пологівським відділом Токмацької місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт відносно місцевого мешканця за фактом заволодіння чужим майном шляхом обману, що завдало значної шкоди потерпілому (ч.2 ст.191 КК України).
 
Так, у лютому поточного року вказаним органом прокуратури виявлено та внесено до ЄРДР відомості про кримінальне правопорушення за фактом заволодіння земельною ділянкою державної власності шляхом обману.
В ході досудового розслідування встановлено, що житель Пологівського району, достовірно знаючи, що ним вже використане право безоплатної приватизації земельної ділянки за цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства, діючи умисно, маючи корисливу мету, шляхом обману, що полягало в приховуванні відомостей про використання права безоплатної приватизації земельної ділянки за цільовим призначенням для ведення особистого селянського господарства, заволодів чужим майном – земельною ділянкою державної власності площею 2,0 га, завдавши значну шкоду державі на загальну суму 160 700 гривень.
Наразі досудове розслідування у вказаному провадженні завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.
 
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1417