Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2020

На Запорізькому курорті взято під варту викрадача телефонів

Бердянською місцевої прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні  за ч.2 ст.185 КК України (крадіжка вчинено повторно), ч.2 ст.190 КК України (шахрайство вчинено повторно).
 
Досудовим розслідуванням встановлено, 25-ти річний мешканець Полтавської області, будучи раніше неодноразово засуджений за вчинення умисних корисливих злочинів, судимості за які в передбаченому законом порядку не зняті та не погашені, не став на шлях виправлення та 24 червня на пляжі біля одного з нічних клубів Бердянська викрав мобільний телефон вартістю 7000 гривень з сумки неповнолітнього. Того ж дня, ще один підліток став жертвою зловмисника, який  відібрав у неповнолітнього мобільний телефон, який належить матері останнього під надуманим приводом здійснити дзвінок, після чого залишив місце вчинення кримінального правопорушення разом із зазначеним мобільним телефоном, яким у подальшому розпорядився на власний розсуд, чим завдав потерпілій майнову шкоду.
Крім того, слідство встановило, що на момент скоєння злочинів на території міста Бердянськ, зловмисник знаходився в державному розшуку як особа яка переховується від органів досудового розслідування Харківської області.
Наразі злодія затримано. Йому повідомлено про підозру за ч.2 ст.185, ч.2 ст.190 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1294