Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.03.2020

Обвинувальний акт проти оріхівчанина за розбійні дії, скеровано до суду

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст.187, ч.3ст.357 КК України.
 
 
За даними слідства, мешканець м.Оріхів, у стані алкогольного сп’яніння проник до чужого помешкання та погрожуючи ножем на неповнолітній, що там перебувала,  заволодів майном власників помешкання. Крім того, правопорушник знищив паспорт громадянина України, який належав батькові потерпілої та заволодів її паспортом громадянина України.
 
Під час досудового розслідування слідчим за погодженням із прокурором слідчому судді Оріхівського районного суду направлено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, проте вказане клопотання задоволено частково та зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Вказане рішення оскаржено в апеляційній інстанції, проте міру запобіжного заходу залишено без змін.
 
За результатами досудового розслідування, обвинувальний акт відносно фігуранта провадження направлено до Оріхівського районного суду Запорізької області для розгляду по суті.
 
Санкція вказаних статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі, строком до 12 років.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1520