Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2020

Набрав законної сили вирок суду стосовно чоловіка, який вчинив розпусні дії щодо своїх малолітніх дітей

Михайлівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно чоловіка, який вчинив розпусні дії щодо своїх малолітніх дітей.
 
Судом визнано доведеним, що 06.07.2019 місцевий житель смт.Пришиб Михайлівського району Запорізької області, який доводиться рідним батьком двом малолітнім дітям, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив відносно своїх дітей розпусні дій сексуального характеру, які виразились у оголені свого статевого органу у присутності малолітніх дітей та без застосування фізичної сили змушував вступити з ними в статеві зносини.
Як повідомлялось раніше, злочинця затримано в порядку ст. 208 КПК України та застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За результатами судового розгляду, завдяки якісному підтриманню місцевою прокуратурою публічного обвинувачення, вищевказану особу визнано винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України та призначено покарання в межах санкції статті, яка передбачає покарання за вчинене, у вигляді 5 років позбавлення волі.
Ухвалою Дніпровського апеляційного суду вирок суду І інстанції залишено без змін, апеляційній скарги захисника та обвинуваченого без задоволення, вирок суду набрав законної сили. 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1468