Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2020

10 років та 1 місяць проведе за гратами мешканець Оріхівського району за напад з ножем на знайомого

Оріхівським відділом Токмацької місцевої прокуратури підтримувалося державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно місцевого жителя, який вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).
 
Так, 63-річний зловмисник на момент скоєння кримінального правопорушення за ч.1 ст.121 ККУ, вже перебував під слідством за злочин передбачений ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).
Судом від 24.10.2017 було винесено ухвалу на підставі якої йому замінено запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт. Однак, обвинувачений  належних висновків для себе не зробив, порушив покладені на нього обов’язки, передбачені ухвалою суду та знову вчинив умисне тяжке кримінальне правопорушення проти життя та здоров’я, а саме наніс удар ножем в ногу своєму знайомому,  спричинивши останньому колото - різане поранення внутрішньої поверхні стегна з ускладненнями.
Зважаючи на всі обставини, суд визнав зловмисника винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України та призначено покарання у вигляді 10 років 1 місяця позбавлення волі

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1544