Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2020

Винуватцю ДТП загрожує 8 років позбавлення волі

     Запорізькою місцевою прокуратурою №3 здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом порушення правил дорожнього руху, особою, що керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого, за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.286 КК України.
 
     Так, 21лютого 34-річний місцевий житель, за кермом автомобіля «Деу Ланос», здійснюючи рух по проїжджій частині вулиці Богдана Хмельницького, допустив дотичний контакт з автомобілем «Toyota Camry». Після чого, винуватець ДТП, намагаючись втекти з місця аварії, на перехресті з проспектом Металургів виїхав на смугу зустрічного руху, на тротуар розподільного газону, де скоїв наїзд на жінку-пішохода. В результаті аварії,  жінка 1964 року народження від отриманих травм померла в кареті швидкої допомоги.
 
     Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.286 КК України.
 
     22.02.2020 слідчим суддею Ленінського районного суду м.Запоріжжя задоволено клопотання прокурора та обрано винуватцю ДТП запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
 
     Санкція статті за вказаний злочин за ч.2 ст.286 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. На даний час досудове розслідування триває.
 
 
 


Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1473