Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2020

Директора підрядної організації підозрюють у розкраданні більше пів мільйона державних коштів

      Запорізькою місцевою прокуратурою №3 спільно із працівниками поліції викрито протиправну діяльність директора підрядної організації, який зловживаючи своїм службовим становищем, заволодів бюджетними коштами, виділеними підприємству на капітальний ремонт житлового будинку, розташованого у Дніпровському районі м.Запоріжжя.
        Слідство встановило, що теплове обладнання, передбачене проектно-кошторисною документацією на суму понад 500 тис. грн не було встановлено. Це  призвело до ситуації, заручниками якої стали мешканці багатоквартирного будинку, які залишились без належного  теплопостачання в зимовий період.
      Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 5 ст. 191 (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем в особливо великих розмірах), ч .1 ст. 366 (складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів) Кримінального кодексу України.
      Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1508