Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.02.2020

Суд виніс вирок чоловіку, який влітку минулого року напав на жінку в Заводському районі м.Запоріжжя

     За принципової позиції прокурора Запорізької місцевої прокуратури № 1 зловмисника, що намагався пограбувати жінку в промисловому районі міста засуджено до 8 років позбавлення волі.
     Так, обвинувачений, 31серпня минулого  року о 21-30 годині,  знаходячись на вулиці Республіканській м.Запоріжжя, напав зі спини на перехожу, схопив її за шию та повалив на землю. Після чого,  наніс кілька ударів кулаком в обличчя потерпілої та не менше одного удару правою ногою в область голови. Внаслідок цього жінка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.
     Після нанесення ударів обвинувачений намагався зірвати зі спини жінки рюкзак, в якому знаходились особисті речі потерпілої.
     Зловмисника було затримано, ним виявився гр-н Ш., який раніше неодноразово притягався до відповідальності за вчинення корисливих злочинів. Після звільнення з місць позбавлення було встановлено адміністративний нагляд, від якого останній ухилявся та продовжував вчиняти нові злочини.
     За результатами досудового розслідування за ч. 2 ст. 187, ст. 395 КК України, обвинувальний акт відносно громадянина Ш. скеровано  до Заводського районного суду м. Запоріжжя  для розгляду по суті, де 11.02.2020 його було визнано винним та засуджено до 8 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1381