Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.02.2020

За побиття поліцейських судитимуть двох рідних братів, один з яких неповнолітній

Відділом ювенальної юстиції прокуратури Запорізької області затверджено та направлено до Василівського районного суду обвинувальний акт у резонансному кримінальному провадженні відносно двох рідних братів, один з яких який є неповнолітнім.
        Так, у червні минулого року група підлітків розпивала спиртні напої у центрі м.Василівка. Це помітили двоє правоохоронців та зробили зауваження. Однак, неповнолітні  повели себе агресивно та зухвало. Вони продовжили виражатися нецензурною лайкою в бік поліцейських, кидатися на них,  а один з підлітків зателефонував старшому брату, який одразу приїхав та почав бити правоохоронців.  В результаті чого, працівники поліції отримали тілесні ушкодження середньої тяжкості та змушені  були звернутися до медичного закладу.
     Обвинувальний акт стосовно братів, які вчинили хуліганські дії з особливою  зухвалістю щодо співробітників одного з відділів поліції в області та умисно заподіяли працівникам правоохоронного органу тілесні ушкодження у зв'язку з виконанням вказаними особами службових обов'язків відповідно   (ч. 2 ст. 296, ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 345 КК України) наразі перебуває на розгляді в суді.
        Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1695