Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.02.2020

Запорізький апеляційний суд залишив вирок начальнику Запорізького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України без змін

Завдяки наполегливій та принциповій позиції прокуратури Запорізької області, незважаючи на довготривалий судовий розгляд, до кримінальної відповідальності притягнуто начальника Запорізького обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України за вчинення корупційного кримінального правопорушення.
Так, сьогодні, 17.02.2020 ухвалою Запорізького апеляційного суду залишено в силі вирок Жовтневого районного суду м. Запоріжжя від 05.07.2019, яким корупціонера засуджено за ч. 3 ст. 368 КК України до 5 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати керівні посади у державних установах, пов’язані із здійсненням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій, строком на 3 роки, та з конфіскацією усього особистого майна.
Вказаного керівника 09.06.2015 працівниками правоохоронних органів  впіймано на «горячому» під час одержання від підприємця неправомірної вигоди у розмірі 17 тис. грн. за не створення перешкод у користуванні приміщенням спортивного клубу.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2368