Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2020

Зловмисник, що намагався вбити приятеля, проведе за гратами 7 років

Відбулося засідання Запорізького районного суду Запорізької області, за матеріалами справи стосовно мешканця одного з сіл Запорізького району, який під час сварки з приятелем у процесі вживання алкогольних напоїв, наніс останньому не менш 30 ударів по голові та тулубу. Постраждалого у край важкому стані доставили до 5-ї міської лікарні м. Запоріжжя, де йому була надана своєчасна медична допомога. Тож, незважаючи на те, що зловмисник вчинив усі дії, які вважав необхідними для умисного вбивства свого опонента, останній залишився живим завдяки своєчасним та кваліфікованим діям лікарів.
 
Злагоджена робота працівників поліції та прокурорів дозволила розкрити злочин «по гарячих слідах», а зловмисника майже одразу було затримано, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України (закінчений замах на умисне вбивство) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За результатами розслідування у кримінальному провадженні прокурором Запорізької місцевої прокуратури №2 затверджено обвинувальний акт, який направлено до Запорізького районного суду Запорізької області для розгляду по суті.
Суд, враховуючи всі обставини кримінальної справи та надані слідством докази, визнав зловмисника  винним та призначив йому покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1630