Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.02.2020

Підозрюваного у згвалтуванні малолітньої залишено під вартою

     У зв’язку із поширенням відомостей про можливе звільнення з-під варти мешканця міста Запоріжжя, обвинуваченого у зґвалтуванні малолітньої дівчини, кримінальне провадження відносно якого розглядається Ленінським районним судом,  вважаємо за  необхідне повідомити наступне.
     З початку досудового розслідування, процесуальне керівництво в якому здійснює Запорізька місцева прокуратура № 3,  сторона обвинувачення наполягала на необхідності ув’язнення вказаної особи. Позиція з цього питання залишається незмінною.
     Відтак, під час судового засідання 06.02.2020 прокурором заявлено клопотання про продовження обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Обвинуваченого та захисника з клопотанням ознайомлено заздалегідь відповідно до вимог чинного кримінального процесуального законодавства.
     Стороною обвинувачення під час розгляду клопотання доведено наявність відповідних ризиків та підстав для тримання обвинуваченого під вартою. Ухвалою Ленінського районного суду м. Запоріжжя від 06.02.2020 строк дії указаного запобіжного заходу продовжено строком на 60 днів.
     На даний час у суді продовжується дослідження доказів відповідно до визначеного порядку.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1554