Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.02.2020

Прокуратурою Запорізької області викрито та припинено злочинну схему з ухилення від сплати податків одним з найбільших перевізників регіону.

           За принципової позиції прокуратури Запорізької області 24.01.2020 до суду направлено обвинувальний акт у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому здійснювалось СУФР ГУ ДФС в Запорізькій області, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України фактом ухилення від сплати податків на суму понад 5.8 млн. грн. одним із суб’єктів господарювання, що здійснювали свою діяльність на території регіону.           
        З метою забезпечення відшкодування збитків, завданих державі вказаним злочином, прокурором у кримінальному провадження пред’явлено цивільний позов на суму 5.8 мільйонів гривень та накладено арешти на майно обвинуваченого на загальну суму 6.7 мільйонів гривень.
            Примітка: обвинуваченому, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 212 Кримінального кодексу України, загрожує покарання у виді штрафу у сумі до двадцяти п’яти тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1383