Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2020

Результати річної роботи органів прокуратури Запорізької області обговорили на оперативній нараді

Сьогодні, під головуванням прокурора області Володимира Калюги відбулась оперативна нарада  органів прокуратури регіону « Про результати роботи органів прокуратури  області у 2019 році та заходи, спрямовані на підвищення ефективності їх діяльності на наступний період в умовах реформування».
У заході взяли участь заступники прокурора області, керівники структурних підрозділів регіональної прокуратури, керівники та заступники керівників місцевих прокуратур.
Відкриваючи оперативну нараду, очільник прокуратури Запорізької області прокоментував діяльність відомства у 2019 році по всіх напрямках. Так, окресливши основні напрацювання прокуратури регіону, Володимир Калюга зупинився на проблемних напрямках роботи та озвучив пріоритети, які визначені на 2020 рік Генеральним прокурором України. Перш за все це корупційні злочини, злочини, вчинені в банківській сфері, у сфері оборонно-промислового комплексу, воєнні, вчинені організованими групами та злочинними організаціями, у сфері обігу наркотичних засобів, порушення прав людини співробітниками правоохоронних органів.
Крім того, прокурор Запорізької області акцентував увагу присутніх на використанні принципово нових індикаторів рівня виконання поставлених завдань. Кількісні показники ефективності будуть максимально  доповнені якісними.
Перший заступник та заступники прокурора області у своїх промовах зупинилися на основних позитивних та проблемних питаннях прокурорсько-слідчої діяльності. Після озвученого пласту проблем, зі звітами виступили деякі з присутніх очільників місцевих прокуратур Запорізької області.
Під час заходу відбувалось активне обговорення існуючої проблематики та було окреслено пріоритетні завдання на проблемних ділянках роботи, а також визначено часові рамки для подолання існуючих недопрацювань.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2677