Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.01.2020

Володимир Калюга провів особистий прийом громадян у м.Мелітополь

27 січня мешканці Мелітополя мали змогу звернутися до прокурора Запорізької області Володимира Калюги під час його особистого виїзного прийому за місцем розташування Мелітопольської місцевої прокуратури Запорізької області.
 
     Тринадцять громадян скористалися правом на особисте спілкування з прокурором області з питань досудового розслідування у кримінальних провадженнях, яке здійснюють органи поліції, підтримання публічного обвинувачення, тощо. Переважна кількість звернень стосувалася справ, що стосуються підпалів авто, скоєння ДТП, рейдерських захоплень, неправомірної відмови у наданні в оренду земельної ділянки та діяльності ОСББ.
     Володимир Калюга зазначив, що всі заяви будуть ретельно вивчені, за результатами їх розгляду прийняті законні та обґрунтовані рішення.
     Нагадуємо, що регулярні виїзні прийоми за місцем проживання заявників є корисними для налагодження комунікації керівництва прокуратури області та громади, своєчасного і об’єктивного розгляду звернень людей, поновлення прав та захисту їх інтересів. Тож закликаємо мешканців області користуватися нагодою особистого спілкування з керівниками обласної прокуратури, в рамках виїзних прийомів.
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1545