Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2020

До 12 років з конфіскацією майна загрожує молодику за збут та зберігання наркотичних речовин

      За процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури № 3 Дніпровським відділом поліції ГУНП в Запорізькій області закінчено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт за ч.ч. 1, 2, 3 ст. 307 КК України, відносно чоловіка, який намагався збути психотропні речовини та наркотичні засоби в одному з відділень «Нової пошти» м. Запоріжжя, а також незаконно зберігав за місцем свого проживання аналогічні засоби та речовини з метою їх подальшого збуту.
 
              Так, 19 листопада минулого року 22-річний місцевий житель, прибув до одного з відділень «Нової пошти», розташованому в Дніпровському районі м. Запоріжжя маючи при собі з метою збуту, полімерні поштові пакети з психотропними речовинами та особливо небезпечним наркотичним засобом,.
     За наслідками злагоджених дій УПН ГУНП в області та Дніпровського ВП ГУНП в області, вказаний молодик був затриманий, при цьому у нього було виявлено та вилучено вказані засоби та речовини загальною масою 2,5 г.
              Надалі, у ході проведення невідкладних слідчих дій за місцем проживання зазначеної особи, працівниками поліції було виявлено та вилучено розфасовані та упаковані для подальшого збуту аналогічні наркотичні засоби та психотропні речовини в особливо великих розмірах, загальною масою понад 100 г.
Обвинуваченому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави.
              Санкція статті за найбільш тяжкий з вказаних злочинів передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1930