Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.01.2020

12 років за гратами загрожує 15-річному хлопцеві за згвалтування подруги

У центрі одного із сіл Пологівського району місцевий житель  згвалтував неповнолітню дівчину. 11 січня  суд обрав підозрюваному міру запобіжного заходу – домашній арешт.
 
     Під процесуальним керівництвом Пологівського відділу Токмацької  місцевої прокуратури триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування неповнолітньої особи). Санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від 7 до 12 років. 
     Під час слідства встановлено, що неповнолітні М. та С. вживали спиртні напої в спільній компанії у центрі одного з сіл Пологівського району. Після чого разом верталися додому. Біля залізничної колії, де М., достовірно знаючи, що С. є неповнолітньою та використовуючи її безпорадний стан, викликаний алкогольним сп’янінням, проти волі останньої зґвалтував неповнолітню.
    Ухвалою слідчого судді Пологівського районного суду 11.01.2020 року  підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. За вчинене хлопцю загрожує позбавлення волі терміном до 12 років.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 2736