Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.01.2020

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо вчинення обвинуваченим умисного вбивства з корисливих мотивів

 
      30 липня 2019 в квартирі житлового будинку у м.Енергодар виявлено труп мешканця Дніпропетровської області з ознаками насильницької смерті.
       Під час досудового розслідування, встановлено що до вчинення вказаного кримінального правопорушення причетний 45-річний мешканець   м. Нікополь Дніпропетровської області, раніше судимий за вчинення умисного вбивства.
      Його дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 187 (розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) та п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) КК України. У серпні 2019 року повідомлення про підозру було вручене матері злочинця, у зв’язку з переховуванням останнього, а його оголошено у розшук. 29 жовтня минулого року місцезнаходження підозрюваного було встановлено та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 
      Наразі досудове слідство завершене. Тож  подальшу долю обвинуваченого вирішить Енергодарський міський суд, куди 27 грудня минулого  року місцевою прокуратурою було скеровано обвинувальний акт у цьому кримінальному провадженні .
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1705