Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.12.2019

Молодики, які шахрайським шляхом заволоділи майже трьома мільйонами гривень проведуть за гратами 12 років

 
За процессуального керівництва прокуратури області до суду скеровано обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно двох осіб, які за попередньою змовою між собою, під приводом оформлення права власності на житлову квартиру у м. Запоріжжі, шахрайським шляхом, заволоділи коштами потерпілого на загальну суму 2500 доларів США.
Слід зазначити що на розгляді в суді вже перебуває кримінальне провадження відносно вказаних осіб, які за аналогічних підстав заволоділи коштами потерпілих на загальну суму понад 2, 7 млн.грн. При цьому обвинувачені надавали потерпілим неправдиву інформацію, згідно якої вони мають впливових знайомих із числа службових осіб Запорізької міської ради, прокуратури Запорізької області, які за грошову винагороду можуть надати допомогу у позитивному вирішенні питання щодо законного оформлення на них права власності на житло та земельні ділянки з числа нерухомості житлового фонду громади м. Запоріжжя. 
Дії обвинувачених кваліфіковані за ст. 190, 369, 358 КК України, за якими їм загрожує покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1393