Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2019

8 років позбавлення волі отримав мешканець смт.Новомиколаївка за вбивство односельця

      Новомиколаївським відділом Токмацької місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, досудове розслідування у якому закінчено  20.06.2019 та обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.
         Нагадаємо, що 18.04.2019 місцевий житель, який у ході вживання алкогольних напоїв, на ґрунті особистих неприязних відносин, діючи умисно та цілеспрямовано за допомогою дерев’яної палиці з прикрученою до неї металевою пластиною, наніс потерпілому, який перебував у нього в дома у якості гостя, не менше 20 ударів в область голови від яких 21.04.2019 останній помер у реанімаційному відділенні лікувального закладу.
         За результатами судового розгляду, вироком Вільнянського районного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні вказаного злочину та призначено покарання у виді 8 років позбавлення волі.
      Враховуючи те, що у ході досудового розслідування стороною обвинувачення зібрано неспростовні та беззаперечні докази вини підозрюваного в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні, які знайшли своє підтвердження в суді, жодним із учасників кримінального провадження, рішення суду в апеляційному порядку не оскаржувалося та як наслідок, останнє набрало законної сили.    

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1408