Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2019

Під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, слідчими ГУНП в Запорізькій області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань та Управління СБУ в області виявлено 8 нелегальних гральних закладів у містах Запоріжжя, Бердянськ та Мелітополь

 
У ніч на 20 грудня під процесуальним керівництвом обласної прокуратури, слідчими  ГУНП в Запорізькій області спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань та Управління СБУ в області виявлено 8 нелегальних гральних закладів у містах Запоріжжя, Бердянськ та Мелітополь.
В результаті  оперативних заходів, проведених  в місцях надання послуг  у сфері незаконних азартних ігор правоохоронцями було вилучено 122 гральні автомати, 5 системних комп’ютерних блоків з інтегрованим програмним забезпеченням ,4 рулетки, 2 відеореєстратори, грошові кошти у сумі 85 890 грн, ігрові фішки, карти, чорнові записи (бухгалтерія). Загальна вартість вилученого перебільшує  3,5 мільйони гривень.
На даний час за всіма адресами тривають слідчі дії. За кожним епізодом  порушення Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні" розпочато досудове розслідування  кримінальних провадженнях за ч.1 ст.203-2 КК України.
 
Протягом дня проведено ще 8 оглядів місця подій у ході яких було вилучено 21 комп’ютер з інтегрованим програмним забезпеченням у м.Мелітополь та 61 у м.Запоріжжя
 

Автор: Пресслужба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1543