Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2019

Прокуратурою здійснюється систематичний аналіз стану законності у сфері запобігання корупції

Токмацькою місцевою прокуратурою як спеціально уповноваженим суб’єктом у сфері протидії корупції відповідно до статті 1 Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закон) здійснюється систематичний аналіз стану законності у сфері запобігання корупції з метою попередження корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень у публічній і приватній сферах суспільних відносин.
 
Так, Гуляйпільським відділом Токмацької місцевої прокуратури за результатами опрацювання положень постійно діючих комісій в одній з сільських рад Гуляйпільського району встановлено, що радою не вжито заходів щодо створення постійної комісії, що здійснює контроль, надання консультацій та роз’яснень щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками.
 
З цього приводу Токмацькою місцевою прокуратурою до сільської ради внесено подання в порядку ч.3 ст.65 Закону України «Про запобігання корупції».
 
На виконання подання місцевою радою створено вказану комісію та притягнено до дисциплінарної відповідальності секретаря ради.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1530