Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.12.2019

Прокуратурою проведено перевірку ДУ «Софіївська виправна колонія (№55)»

Токмацькою місцевою прокуратурою проведено перевірку додержання службовими особами Державної установи «Софіївська виправна колонія (№55)» вимог кримінально-виконавчого законодавства України щодо законності накладення дисциплінарних стягнень та поміщення засуджених до дисциплінарного ізолятору установ виконання покарань.
 
Встановлено, що при накладенні дисциплінарних стягнень у вигляді поміщення засуджених до дисциплінарного ізолятору адміністрацією установи виконання покарань порушено права засуджених передбачені ст.ст. 134, 135 Кримінально-виконавчого кодексу України.
 
За вказаними фактами порушень вимог кримінально-виконавчого законодавства України Токмацькою місцевою прокуратурою, у порядку ст. 26 Закону України «Про прокуратуру», на адресу Державної установи «Софіївська виправна колонія (№55)» внесено акт прокурорського реагування, з вимогою усунути причини та умови, що їм сприяли.
 
За результатами розгляду вказаного акта прокурорського реагування 2 засуджених звільнено з дисциплінарного ізолятору Державної установи «Софіївська виправна колонія (№55)».
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1547