Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2019

Прокуратура відстояла в апеляційній інстанції необхідність залишити під вартою одного із затриманих членів банди

Запорізький апеляційний суд погодився із доводами прокурора щодо обґрунтованості обраного одному із членів банди запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
 
Нагадуємо, що за процесуальним керівництвом прокуратури області слідчими СУ ГУ НП в Запорізькій області викрито діяльність озброєної банди, якою здійснювалися угони автомобілів, вимагання, розбійні напади, а також викрадення людей. Організатором цієї банди є громадянин України, вірменського походження, місце знаходження якого наразі встановлюєтся.
 
Один із членів банди також готувався до вбивства керівника спецпідрозділу у зв’язку із виконанням ним своїх службових обов’язків.
 
Затриманим членам банди слідчими суддями Орджонікідзевського районного суду  м. Запоріжжя за клопотаннями прокурорів обрані запобіжні заходи у виді взяття під варту.
Перегляд ухвал слідчих суддів щодо решти учасників банди, у тому числі щодо підозрюваного, який готувався в вбивства керівника спецпідрозділу, Запорізький апеляційний суд розглядатиме 18 грудня поточного року.
 
Завдяки застосуванню до підозрюваних вказаного найсуворішого запобіжного заходу, мешканці регіону вже звертаються до органу досудового розслідування із повідомленнями про вчинені бандою злочини.
 
Звертаємо увагу, якщо Вам відомі факти злочинів, до яких причетні вказані особи або аналогічні ситуації, Ви можете цілодобово повідомити відповідну інформацію на гарячу лінію прокуратури Запорізької області за номерами: (061) 233-34-86, 233-10-81 (з 09-00 до 18-00 год. у робочі дні), 225-10-99 (з 19-00 до 09-00 год. в робочі дні; у вихідні та святкові дні протягом усієї доби).

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1948