Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.12.2019

Директор приватного підприємства, який обвинувачується у заволодінні бюджетними коштами опиниться на лаві підсудних

За участю прокурора Оріхівського відділу Токмацької місцевої прокуратури відбулося підготовче судове засідання у кримінальній корупційній справі за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366, ч. 3 ст. 382 КК України, відносно директора приватного підприємства, який обвинувачується у заволодінні бюджетними коштами.
 
Так, восени 2016 року директор приватного підприємства м.Запоріжжя, будучи службовою особою незаконно заволодів бюджетними коштами КУ «Молочанська психіатрична лікарня» на загальну суму 798 346, 79 грн., які були виділені на придбання вугілля.
 
На засіданні розглянуто 2 клопотання сторони захисту про повернення обвинувального акта прокурору, у задоволенні яких колегія суддів відмовила, звернувши увагу на обґрунтовано позицію прокурора про необхідність призначення справи до розгляду. Так, завдяки принциповій позиції державного обвинувача за результатами підготовчого судового засідання справа призначена до судового розгляду.
 
На даний час судовий розгляд кримінального провадження триває. Хід розгляду перебуває під контролем Токмацької місцевої прокуратури.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1262