Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.12.2019

У Токмацькій місцевій прокуратурі проведено спільну нараду керівників місцевих правоохоронних органів щодо попередження та протидії злочинності у сфері використання лісових ресурсів

Захист інтересів держави у сфері охорони навколишнього природного середовища, у тому числі протидія незаконним порубкам лісу є одним із пріоритетних напрямів прокурорської діяльності.
 
У Токмацькій місцевій прокуратурі проведено спільну нараду керівників місцевих правоохоронних органів, на якій розглянуто питання виконання вимог законодавства, спрямованого на попередження та протидію злочинності у сфері використання лісових ресурсів.
 
У роботі наради взяло участь керівництво місцевої прокуратури, керівництво та начальники слідчих підрозділів Пологівського ВП та його територіальних відділень, а також керівництво державних підприємств “Пологівське лісомисливське господарство”, “Бердянське лісове господарство”, “Запорізьке лісомисливське господарство”, лісничі цих підприємств.
 
Під час наради наголошено на необхідності консолідації і згуртованості дій органів правопорядку та інших суб’єктів протидії злочинності у даному напрямку роботи. Також обговорено проблемні питання, які виникають під час досудового розслідування кримінальних проваджень за фактами незаконних порубок лісу, під час здійснення прокурорами представницьких повноважень у цій сфері, взаємодію та обмін інформацією у цій сфері.
 
За результатами обговорення нарадою прийнято відповідне рішення, яким визначено низку конкретних узгоджених заходів, виконання яких має підвищити ефективність роботи з попередження та протидії злочинності у вказаній сфері.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1352