Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2019

Засуджено до позбавлення волі зловмисника, який побив до смерті пенсіонерку

Ще на початку 2018 року в одному із селищ Запорізького району Запорізької області сталася трагедія – під час сумісного вживання алкоголю між пенсіонеркою та її 36 річним знайомим сталася сварка під час якої чоловік відлупцював її. Від отриманих тілесних ушкоджень остання померла.
 
Завдяки злагодженій роботі працівників поліції та прокурорів злочин було розкрито «по гарячих слідах», а зловмисника майже одразу затримано. Нападникові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
За результатами розслідування у кримінальному провадження прокурором затверджено обвинувальний акт, який направлено до Запорізького районного суду Запорізької області для розгляду по суті.
 
Суд принципово зважив отримані слідством докази, наразі постановив у цій справі обвинувальний вирок, яким зловмисника засуджено до 7 років 6 місяців позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1570