Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2019

За клопотанням прокуратури взято під варту викрадачів кабелів магістральної кабельної лінії зв’язку, що належить ПАТ «Укртелеком»

Василівським відділом Енергодарської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 185 КК України за фактом вчинення крадіжки кабелю магістральної кабельної лінії зв’язку, що належить ПАТ «Укртелеком» на території Василівського району Запорізької області.
 
01.12.2019 в порядку статті 208 КПК слідчим СВ Василівського ВП ГУ НП в Запорізькій області затримано двох мешканців Михайлівського району, які підозрюються у скоєнні даного злочину. Під час проведення досудового розслідування у затриманих вилучено автомобіль та викрадений кабель ПАТ «Укртелеком».
 
За погодженням прокуратури того ж дня вказаним особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, що кваліфікується, як крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, та до суду направлені клопотання про обрання останнім запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
За результатами розгляду клопотань слідчим суддею прийнято рішення про обрання одному із затриманих запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а іншому підозрюваному запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.
 
Крім цього, 22.11.2019 на території м. Дніпрорудне Василівського району в порядку статті 208 КПК України затримано двох мешканців м. Запоріжжя, які так само вчинили крадіжку кабелю магістральної кабельної лінії зв’язку ПАТ «Укртелеком» на загальну суму 48377 гривень.
 
Під час проведення слідчих дій у затриманих вилучено викрадений кабель зв’язку та знаряддя злочину. Цього ж дня, обом затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 185 КК України.
 
Василівським районним судом підозрюваним у вчиненні вказаного кримінального правопорушення обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування триває та перебуває на контролі Енергодарської місцевої прокуратури.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1619