Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.12.2019

Керівництвом Токмацької місцевої прокуратури проведено особистий прийом засуджених в державних установах «Кам’янська виправна колонія (№101)» та "Оріхівська виправна колонія (№ 88)"

У листопаді поточного року керівництвом Токмацької місцевої прокуратури проведено особистий прийом засуджених в державних установах «Кам’янська виправна колонія (№ 101)» та "Оріхівська виправна колонія (№ 88)".
 
На особистому прийомі засуджені звертались із питаннями щодо порядку заміни невідбутої частини покарання більш м’яким, умовно-дострокового звільнення, а також із питаннями матеріально-побутового забезпечення та паспортизації.
 
За наведеними у зверненнях питаннями Токмацькою місцевою прокуратурою організовано перевірки та надані вичерпні відповіді заявникам.
 
Стан додержання законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях, а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян перебуває на постійному контролі Токмацької місцевої прокуратури.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1390