Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2019

Під час санкціонованого обшуку у мешканця Бердянського району вилучено приблизно 20 кг особливо небезпечного наркотичного засобу «канабіс»

Апаратом Бердянської місцевої прокуратури здійснювалося процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч.3 ст.307 КК України (збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах).
 
Так, 26.10.2019 за процесуальним керівництвом Бердянської місцевої прокуратури, співробітниками УПН ГУНП в Запорізькій області проведено санкціонований обшук території домоволодіння жителя с.Азовське, Бердянського району, Запорізької області, за результатами якого в помешканні вказаної особи виявлено та вилучено приблизно 20 кг особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс, який останній зберігав за місцем проживання з метою збуту.
 
Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено для розгляду до Бердянського міськрайонного суду.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від дев’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1445