Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.12.2019

Винуватцю ДТП за надання хабаря поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі

Працівниками Запорізької місцевої прокуратури № 1 разом з Олександрівським ВП ДВП ГУНП в області викрито факт надання неправомірної вигоди співробітнику поліції за не складання стосовно особи протоколу про вчинення адміністративного правопорушення.
 
Так, наприкінці листопада 2019 року громадянин А., знаходячись у стані алкогольного сп’яніння спричинив дорожньо-транспортну пригоду за участю троллейбусу. З метою уникнення відповідальності, громадянин А. пропонував та надав неправомірну вигоду співробітнику поліції у розмірі 100 доларів США.
 
У ході проведення злагодженої роботи процесуальних прокурорів, слідчих та оперативних співробітників у стислі строки зібрана достатня кількість доказів для завершення досудового розслідування та складання обвинувального акта.
 
Наразі обвинувальний акт відносно громадянина А. за ч.1 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) скеровано до Жовтневого районного суду м. Запоріжжя для розгляду. Обвинуваченому загрожує покарання до 4 років позбавлення волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1644