Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2019

Органи прокуратура завжди гостро реагують на випадки призначення винним особам покарання, яке явно не відповідає тяжкості вчинених правопорушень, суспільній небезпеці та особі засуджених

Органи прокуратура Запорізької області завжди гостро реагують на випадки призначення винним особам покарання, яке явно не відповідає тяжкості вчинених правопорушень, суспільній небезпеці та особі засуджених.
Так, вироком Хортицького районного суду м. Запоріжжя громадянина Г., засуджено за розбійний напад та зберігання прекурсорів, до умовного терміну покарання з випробуванням.
Із обставин провадження вбачається, що в особа вже притягалась до кримінальної відповідальності заволоділа майном потерпілого погрожуючи йому ножем у кабіні ліфту, але місцевим судом неправильно застосовано закон України про кримінальну відповідальність та призначено занадто м’яке покарання, умовно.
На вказаний вирок суду заступником прокурора області внесено апеляційну скаргу, яку за активної позиції галузевого відділу прокуратури області Запорізьким апеляційним судом задоволено, ухвалено новий вирок, яким громадянину за вчинені злочини призначено покарання у виді 3 років 6 місяців позбавлення волі реально.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1407