Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.11.2019

За принципової позиції прокуратури неодноразово судимого 25-річного крадія знову відправлено за ґрати

Комунарським відділом Запорізької місцевої прокуратури № 2 забезпечено належне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні відносно 25-річного місцевого мешканця, який викрав майно з приватного будинку.
Відтак, будучи раніше судимим за вчинення крадіжок, перебуваючи у житловому приміщенні домоволодіння у якості гостя, молодик скористався тим, що господар будинку спав, та викрав телевізор, який продав на ринку. Не зупиняючись на досягнутому, чоловік, повернувшись з ринку до приміщення будинку, впевнився, що потерпілий продовжує відпочивати, та викрав масляний радіатор, який також продав, спричинивши власнику майна матеріальних збитків.
Завдяки належному процесуальному керівництву, якісному підтриманню публічного обвинувачення та принциповій позиції Комунарського відділу Запорізької місцевої прокуратури № 2 місцевий суд призначив злочинцю покарання за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України, у вигляді 2 років позбавлення волі.
Не погодившись з призначеним покаранням, обвинувачений звернувся до апеляційного суду зі скаргою, в якій просив змінити вирок суду та призначити йому покарання, не пов’язане з позбавленням волі, проте колегія суддів судової палати апеляційної інстанції підтримала позицію прокурора та залишила в силі вирок Комунарського районного суду м. Запоріжжя.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1470