Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2019

Прокуратурою оскаржено вирок суду відносно обвинуваченого у збуті наркотичних засобів у зв’язку з невідповідністю призначеного судом покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення

Приазовським відділом Мелітопольської місцевої прокуратури здійснено публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).
Так, у ході судового розгляду обвинувального акта у вказаному кримінальному провадженні прокурором доведено, що у липні 2018 року мешканець смт. Приазовське за попередньою домовленістю з мешканцем м. Мелітополь продав останньому за винагороду особливо небезпечну наркотичну речовину, після чого був затриманий співробітниками поліції.
Проголошеним судовим вироком обвинуваченого визнано винним у вчиненні вказаного злочину та призначено покарання не пов’язане з реальним позбавленням волі.
За таких обставин та принципової позиції процесуальних прокурорів, вказаний вирок оскаржено до апеляційного суду у зв’язку з невідповідністю призначеного судом покарання ступеню тяжкості кримінального правопорушення.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1442