Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.11.2019

Відправлено за ґрати неодноразово судимого зловмисника за вчинення розбійного нападу на мешканця м. Бердянськ

Апаратом Бердянської місцевої прокуратури до суду направлено обвинувальний акт за ч.2 ст.187 КК України (розбій вчинений особою, яка раніше вчиняла розбій).
Відтак наприкінці червня 2019, знаходячись за гаражами на території м. Бердянськ раніше неодноразово судимий Н. будучи особою, яка раніше вчинила розбій, підійшов до потерпілого Я., та діючи умисно, з корисливих мотивів, з метою заволодіння чужим майном здійснив напад на останнього, під час якого наніс потерпілому удари, спричинивши йому тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.
Відразу реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на заволодіння чужим майном та користуючись тим, що після нанесених ударів потерпілий не зможе чинити активного опору, злочинець зірвав з шиї потерпілого золотий ланцюжок та хрестик.
Після цього, залишив місце скоєння злочину, розпорядившись майном потерпілого на власний розсуд, чим завдав потерпілому майнову шкоду на суму 11000 гривень.
Завдяки якісному забезпеченню процесуального керівництва, наполегливій позиції прокурора та справедливому розгляду справи судом, обвинуваченого вироком суду від 21.11.2019 засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі на 7 років 1 місяць.

Автор: Прес-служба прокуратури Запорізької області
кількість переглядів: 1835